Grafiekwerkplaats

Werkplaats

In onze goed geoutilleerde grafiekwerkplaats bieden wij de mogelijkheid aan kunstenaars om zelfstandig prenten te maken. Daarbij kunnen zij niet alleen gebruik maken van onze materialen, gereedschappen en andere techniesche faciliteiten, wij bieden de kunstenaar ook de mogelijkheid om gebruik te maken van onze ervaring met en kennis van het zeefdrukken. Als vraagbaak, adviseur en assistent is er altijd iemand aanwezig.

Zo kan de kunstenaar zich concentreren op het beeldende aspect van het maken van originele grafiek waarbij wij overigens alle ruimte bieden om te experimenteren met de techniesche en creatieve aspecten van het zeefdrukken. Dat laatste blijkt o.a. uit de diversiteit van de bij ons gedrukte prenten waarvan hieronder een selectie is te zien.

Op de webpagina "de Zeefdrukwerkplaats" is eenoverzicht van alle bij ons gedrukte prenten te zien.

Voor meer informatie over de (technische) mogelijkheden en voor prijzen stuur een e-mail of bel 065 586 37 05

Eigen uitgaven

Als uitgeverij gaan wij regelmatig met kunstenaars in zee. Op uitnodiging van ons of op verzoek van kunstenaars of opdrachtgevers maken kunstenaars een prent die door ons verspreid wordt.

Galeries, kunstuitlenen, lijstenmakers en andere detailisten die door ons uitgegeven werk in hun assortiment willen opnemen verzoeken wij met ons contact op te nemen over onze leveringsvoorwaarden aan de detailhandel.

Drukken in opdracht

Regelmatig komen kunstenaars in onze werkplaats werken. Mede dankzij onze technische ondersteuning en onze uitgebreide collectie materialen en machines kunnen zij zich helemaal concentreren op de creatieve uitdaging van het maken van originele grafiek.
Wij drukten o.a. voor Paul Klemann, Michael van den Besselaar, Reinder van der Woude, Marijke Verhoef, Jan Wisse, A.B. Ahad, Bernadette Leijdekkers, Ans Lemmens, Nadja van Ittersum, Inez van Odijk, Jurriaan Rexwinkel, Conny Sprinkhuizen, Jeroen Sparla, Otto Hamer, Norbert de Jong, Toon truyens, Jeanny Golembiewski, Mette Veeninga en Derk Wessels.

Voor meer informatie hierover kunt u altijd contact met ons opnemen.

Kunst als relatiegeschenk

Door ons grote netwerk in de wereld van de kunstenaars en gezien het feit dat we over een eigen grafische werkplaats en lijstenmakerij beschikken kunnen wij tegen concurerende prijzen prachtige prenten maken. Prenten die bedrijven en instelllingen gebruiken worden als eindejaars-, jubileum- of relatiegeschenk.

Samen met verschillende kunstenaars hebben wij prenten gedrukt voor o.a.: Ecofys Netherlands bv Utrecht, Exxon Breda, Unilever Rotterdam, ArtXtrA bv Rotterdam, Plastica bv. Waalwijk en de ING-bank te Amsterdam.

Ook weten bedrijven ons te vinden voor speciale cadeau's bij jubilea of afscheid. Bedrijven kiezen iets uit onze ruime stock (met inruil mogelijkheid) of jubilaris of pensionaris komen zelf iets uitzoeken.Vaste klanten profiteren daarbij van aantrekkelijke kortingen.

Behalve grafiek kunnen we ook kunstgeschenken in andere technieken verzorgen.

Prent van de Maand

Dankzij de samenwerkiing met Galerie Besselaar Hedendaagse Kunst zijn wij in staat om iedere maand voor slechts 70 euro een zeefdruk, de "Prent van de Maand", aan te bieden. Na afloop van de maand kosten de prenten uit de serie ‘Prent van de Maand’, voor zover nog voorradig, tussen de € 130,- en € 250,-.

U kunt de prenten reserveren door ons een e-mail te sturen of te bellen (065 586 37 05) o.v.v. de naam van de kunstenaar en de titel van het werk. Indien u de prent eerst wilt zien kunt u ook een optie nemen.

Bij kontante betaling of na betaling per bank kunt u de prent ophalen in de galerie. Natuurlijk kunt u ze ook op laten sturen (verzendkosten 15 euro).

Op de pagina prent van de maand is een overzicht opgenomen van prenten die in deze serie zijn uitgegeven.

Voor een overzicht van alle kunstenaars waar we werk op papier (foto's, tekeningen. prenten, prints, etc) van in huis hebben gaar u naar de pagina grafici.